PRODUKTER VI TILBYDER   REFERENCER KONTAKT
 
     
   
 

 

Montage af tagterrasser

TagTerrassen.dk er et  firma der har specialiseret sig i at montere tagterrasser, dvs. montering af fliser, komposit, ædeltræ og ikke mindst grønne miljøer på de flade tage, så man kan udnytte de mange m2 som ligger ovenpå høje huse, industribygninger, garager osv.

 

Vi bestræber os på at benytte de bedste materialer der er på markedet og følger nøje vores leverandørers udvikling af deres produkter så vi altid kan tilbyde det mest optimale.

 

Medarbejdere

Vi benytter udelukkende dansk arbejdskraft og alle vores medarbejdere er uddannede og certificerede. Vi bestræber os på at være på forkant med udviklingen indenfor området og efteruddanne vores medarbejderstab. 
 

      

 

Kvalitet og HMS

Alle projekter bliver løbende evalueret i henhold til vores kvalitetsstyringssystem. Arbejdet udføres altid af certificerede medarbejdere, der i henhold til vores HMS, bestræber sig på at tage hensyn til miljøet og tager så vidt muligt, hensyn til eventuelle beboere med hensyn til støj, støv og andre gener som arbejdet kan medføre.

 

Opgaverne afsluttes altid med en kontrol og gennemgang, udført af medarbejdere fra TagTerrassen.dk og fra kunden, hvor der udarbejdes afleveringsdokumenter iht. vores kvalitetsstyringssystem.

 

Ansvarsforsikring

TagTerrassen.dk er ansvarsforsikret op til kr. 30.000.000,00 som typisk forlanges som entreprenør med arbejdsopgaver i f.eks. Københavns Kommune.

 

TagTerrassen.dk

Globale er vi ikke, men heller ikke udelukkende lokale. TagTerrassen.dk er bosat på Vestsjælland, men arbejder i hele landet. TagTerrassen.dk har f.eks. etableret tagterrasser på Skejby sygehus, Novo Nordisk, Ballerup Sygehus, Scandic Hotel, nyopført plejecenter i Ballerup og Den arktiske ring i Københavns ZOO.

 

 
 

 TagTerrassen.dk   -   det er dejligt at være ovenpå.

 
 

TagTerrassen.dk

Tissøvej 7 , 4470 Svebølle

Tlf.: 59 26 23 23

Mobil: 23 37 72 43

E-mail: kontakt@tagterrassen.dk